တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မကွေးတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - ဒဿနိကဗေဒ

දීඃရෙ (၇၄) දීඃ

			R. 201 1.(2) R.
စဉ်	၂၀၂၂ ခုနှစ်	ဘပည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
ΨĘ	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	မှ မေးသလခ်မှ မှ
si-	စာမေးပွဲခုံအမှတ်	~	
Э	90 000	မဟေမာထွန်း	၃၀၈
J	ဖဘဗ ၂၄၅	မရွှန်းလဲ့လဲ့ဝင်း	၃၀၈
9	ග න පිරිබ	မခင်ငြိမ်းစန္ဒာ	၃၀၈
9	ဖဘမ ၁၈၄	မချစ်စုလှိုင်	၃၀၈
၅	ဖလက ၂၆၇	မောင်ထက်လွင်အောင်	၃၀၈
G	ဖအ ၄၀၇	မမေဇွန်ချစ်	၃၀၈
7	မင၅ တစေ	မခင်ဝင်းသီတာ	၃၀၈
െ	ဖ၀ ၂၂၀	မသီရိရတနာဇော်	२०१
ઉ	ဖအသ ၁၀၁	မအေးသူဇာ	२०१
00	ဖလန ၁၁၉	မစုမွန်အောင်	२०१
၁၁	<u> </u> ဖဒ ၃၂၇	မဆုမြတ်အောင်	२०१
၁၂	ဖန ၃၈၁	မောင်ဟိဏ်းလင်းဇော်	२०१
၁၃	ဖသ ၅၂၆	မပပခိုင်	୧୦ଓ
29	ဖဝက ၁၂၀	မထက်ထက်ဝေ	२०७
၁၅	ဖမ ၁၄၄၁	မသင်းစုသီရိထွန်း	રું
၁၆	ශ දිවුව	မအေးမိုးသဲ	२०७
၁၇	ဖန ၁၁၁၇	မမြ႘င့်ဖြူ	રું
၁၈	७३ २५५	မောင်ရှိုင်းဝဏ္ဏကျော်	ર૦၅
၁၉	ဖသ ၁၅၁၁	မဆောင်းပြည့်ပြည့်ဝေ	ર૦၅
Jo	ဖသ ၄၉၈	မနှင်းသက်စုခိုင်	გიე
၂၁	ဖလန ၁၃၂	မောင်မျိုးချစ်အောင်	ર૦၅
JJ	ဖမက ၁၅၄	မနှင်းနှင်းဆွေ	2 09
75	oo 199	မဝင်းမော်	ર૦၅
J9	ဖဘမ ၁၃၈	မမေဇာလှိုင်	२०५
J၅	ဖအလ ၁၂၃	မောင်ဝေယံထက်	२०५

၂ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မကွေးတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - ဒဿနိကဗေဒ

ဦးရေ (၇၄) ဦး

			ဥးရေ (၇၄) ဥး
12	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
ეჱ	ဖသ ၅၈၄	မကေသွယ်အောင်	२०५
J9	ဖဒ ၂၂၂	မောင်အောင်မျိုးသူ	२०५
၂၈	ဖမ ၁၄၃၆	မစိုးစန္ဒာထွန်း	909
Je	ဖအည ၁၂၂	မကြယ်စင်ဖြိုး	२०२
50	ဖမ ၁၂၉၅	မောင်အောင်မျိုးသူ	ફ ા
50	ဖဝက ၁၁၆	မနုနုလှိုင်	રુગ
61	ဖဆမ ၁၁၄	မပန်းအိဖြူ	ફ ા
99	ဖသ ၇၉၆	မောင်အေးမင်းသူ	રુગ
29	03 ogn	မယုဝေနွယ်	500
२ ၅	ශක දිරට	မကေသွယ်ဦး	500
રહ	ဖအ ၅၂၅	မောင်ဟိဏ်းထက်ဇော်	200
२१	ශ ඉවර	မောင်သူရဇော်ဝင်း	500
၃၈	ඉත් දිගර	မောင်သူရဇော်	500
୧୯	ග ලිද	မမိုးမြင့်မြတ်	Jee
90	७० २०५२	မအိအိဇင်	Jee
90	ဖဃ ၁၄၀	မယွန်းဝတီဦး	Jee
9J	ဖမ ၁၄၄၆	မကေသီနွယ်	Jee
99	ဖဒ ၂၂၈	မအိမွန်သက်	Jee
99	७७ ၁၁၈၁	မဖြူစင်သန့်	၂၉၈
99	ဖတဍ ၃၀၁	မကြူကြူအေး	၂၉၈
ુ ઉ	ဖတဍ ၂၅၅	မအေးစန္ခာဖြိုး	၂၉၈
99	ဖဘမ ၁၇၀	မဆုဦးငယ်	၂၉၈
90	ဖအအ ၁၁၅	မနှင်းသဉ္ဇာနွေး	၂၉၈
90	ဖဝရ ၁၃၀	မရည်မွန်လှိုင်	Je?
၅၀	ဖသ ၆၇၂	မကြူကြူနှင်း	JC?

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တတ္ကသိုလ် - မကွေးတတ္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - ဒဿနိကဗေဒ

දීඃရෙ (၇၄) දීඃ

			B. o. (1,12) B.
	၂၀၂၂ ခုနှစ်	c	20 0
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
17	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၅၁	ဖန ၅၁၃	မစုမွန်အောင်	၂၉၇
ექ	ဖအအ ၁၃၉	မဆုမြတ်နိုးဝေ	၂၉၇
98	ဖ၀ ၂၄၁	မောင်အောင်ဖေဖြိုး	JG?
99	ശങ∞ ാാൃ	မောင်ကျော်စေယျာထွန်း	၂၉၆
၅ ၅	ဖတ ၆၇၃	မအေးဝတ်ရည်ဖြိုး	၂၉၆
၅၆	ဖဥပ ၁၃၄	မတိုးတိုးလှိုင်	၂၉၆
၅ ?	ဖဆအ ၂၁၅	မောင်စွဲထက်နိုင်	၂၉၆
၅၈	ဖတ ၇၈၁	မောင်မင်းခန့်ကျော်	J@១
၅၉	ဖတ ၇၆၈	မောင်သန်းထိုက်အောင်	JCO
Go	ဖဒ ၃၁၇	မစန်းသီရိမွန်	Jeo
၆၁	ဖတဍ ၂၅၁	မ ၜ ွန်႘င့်ဖြူ	Jeo
GJ	ဖဝက ၁၀၄	မခိုင်သူဇာ	Jeo
ઉરુ	ဖဃ ၁၂၃	မသီရိစုလွင်	J@9
69	ဖသ ၆၁၅	မစိမ်းလဲ့လဲ့ခိုင်	J09
	ဖအ ၅၉၁	မမေဇင်ဦး	J@9
GG	ဖတဍ ၄၁၁	မသဲဝေဖြိုး	J09
ઉત	ဖသ ၃၃၅	မသန္တာထွန်း	J09
၆၈	ග ဆ	မယုမွန်ခိုင်	J09
၆၉	ဖမက ၃၅	မောင်ထွန်းထွန်း	765
90	ဖမ ၁၃၇၉	မဖြိုးပြည့်ပြည့်စံ	765
၇၁	ဖတဍ ၃၉၃	မဇင်သီရိကျော်	JeJ
าป	ဖသ ၇၁၀	မောင်ဟိန်းစေယျာမျိုး	J@J
79	ဖသ ၅၆၈	မသီရိလှိုင်	J@J
79	ဖဆ ၄၀	မယုမွန်သင်း	JeJ